OSRAM Trust Program

Nu vă bazaţi pe aparenţe.
Aveţi încredere în OSRAM.

Obiectivul OSRAM este să vă ofere întotdeauna produse de cea mai înaltă calitate. Din acest motiv, monitorizăm cu cea mai mare atenţie toate aspectele de calitate şi de performanţă ale produselor noastre, pe toată durata proceselor de fabricaţie şi livrare. În definitiv, performanţa şi calitatea sunt aspectele care fac din orice produs OSRAM un OSRAM original. Este minimul la care vă aşteptaţi de la noi, nu-i aşa?

În decursul ultimilor ani însă, am observat o creştere a numărului de produse, care încearcă să copieze nu doar anumite piese ale produselor noastre, dar şi numele, emblema sau ambalajul. Acest lucru conduce la neîncredere în originalitatea produselor noastre în ochii cumpărătorilor noştri din întreaga lume, şi în special în ochii cumpărătorilor de lămpi xenon.

Probabil aţi avut experienţe legate de produse piratate în alte domenii. Unele falsuri sunt uşor de identificat. Altele însă nu. Şi când vine vorba de produsele OSRAM, unele falsuri sunt atât de bine realizate, încât nici dvs., nici un expert nu poate face diferenţa.

Dat fiind faptul, că am ajuns într-un stadiu în care nu mai putem avea încredere în ceea ce vedem, dorim să vă asigurăm, că puteţi avea totuşi încredere în OSRAM. Tocmai din acest motiv am lansat această pagină web, respectiv programul de încredere OSRAM.

Ca parte a programului de încredere OSRAM, am început implementarea a două caracteristici de securitate în procesul nostru de fabricaţie, începând cu lămpile xenon OSRAM. Puteţi autentifica uşor şi rapid aceste două caracteristici de securitate, prin verificarea următoarelor:

  • Codul unic de pe eticheta de securitate
  • Datele de lampă unice de pe baza lămpii
Verificaţi-vă produsul

Cele două funcţii de securitate, dintr-o privire

Pentru a începe autentificarea produsului dvs., trebuie doar să daţi clic pe următorul link:
După cum v-a obişnuit OSRAM, veţi primi rezultate imediate şi de încredere.