Eticheta de ambalaj şi codul de ambalaj

Daţi clic pe acest link pentru a afla unde găsiţi eticheta de ambalaj.

Ambalajul OSRAM original conţine următoarele:

  • Un cod din 7 cifre
  • O hologramă în colţul din dreapta-jos, cu ultimele 3 cifre din codul de etichetă
  • Un cod-QR, cu care se poate accesa pagina web a programului de încredere OSRAM
  • Are înscrisă emblema OSRAM şi adresa URL www.osram.com/trust
  • Un text scris cu litere mici, citibile cu lupă, pe o bandă de securitate

Codul de securitate este un cod alfanumeric din 7 cifre.

Vă rugăm să încercaţi din nou, pentru a exclude greşelile de introducere. Dacă rezultatul este acelaşi, înseamnă că codul dvs. de ambalaj este într-adevăr necunoscut. În astfel de cazuri vă sfătuim să luaţi legătura cu furnizorul.

Vă rugăm să încercaţi din nou, pentru a exclude greşelile de introducere. Dacă primiţi acelaşi rezultat, codul dvs. de ambalaj nu este înregistrat în baza noastră de date. În consecinţă, codul nu este valabil. În astfel de cazuri vă sfătuim să luaţi legătura cu furnizorul.

Codul introdus de dvs. a fost deja solicitat de mai multe ori. Acest lucru poate fi cauzat de solicitări multiple efectuate de partenerii noştri comerciali de încredere. Poate însemna însă şi faptul că acest cod a fost încercat cu scopul de a fabrica un fals.

În astfel de cazuri vă sfătuim să luaţi legătura cu noi.

Contactaţi-ne

Lămpile noastre trec frecvent prin mai multe nivele comerciale. Astfel, există posibilitatea ca ambalajul să fi fost verificat de mai multe ori. Vă rugăm să ţineţi seama că acest lucru nu este neapărat un semn de fals. Dacă doriţi verificarea amănunţită a codului dvs. de către echipa programului de încredere, vă rugăm să luaţi legătura cu noi.

Contactaţi-ne

Sistemul de încredere OSRAM a fost introdus în toamna anului 2015. De atunci, lămpile conţin cele două caracteristic de securitate. Cu toate acestea, există posibilitatea ca unii din furnizori să dispună de stocuri de dinainte de toamna anului 2015, fără noua etichetă. Dacă aveţi dubii cu privire la originalitatea ambalajului dvs., vă rugăm să luaţi legătura cu OSRAM.

Contactaţi-ne

În principiu, OSRAM livrează lămpile doar ambalate în cutii de carton imprimate, sau piesele de schimb în cutii acrilice. Vă rugăm să luaţi legătura cu furnizorul.

Contactaţi-ne

Vă rugăm să contactaţi furnizorul, sau luaţi legătura cu noi. Vă ajutăm cu plăcere.

Contactaţi-ne

Datele de pe lampă

Daţi clic pe acest link pentru a afla unde găsiţi datele pe lampa dvs.

Vă rugăm să contactaţi furnizorul, sau luaţi legătura cu noi. Vă ajutăm cu plăcere.

Contactaţi-ne

Procesul de verificare

Vă rugăm să utilizaţi instrumentul nostru online, care vă va ghida pas cu pas în procesul de verificare.

Verificaţi-vă produsul

Verificarea se poate efectua pentru produsele OSRAM XENARC fabricate după 1 octombrie 2015, şi anume: D1S, D1R, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R, D8S

Programul de încredere OSRAM este disponibil momentan doar pentru produsele xenon.

Întrebări generale

Se pot întâmpla multe lucruri nedorite în cazul folosirii lămpilor falsificate. Ca să amintim doar câteva, o durată de viaţă mai scurtă, culori instabile ale luminii, efect de orbire pentru ceilalţi şoferi din trafic. În principiu, prin folosirea de lămpi false vă riscaţi viaţa.

Atelierele de reparaţii de obicei vă arată ambalajul şi lampa înainte de înlocuire. Data viitoare solicitaţi acest lucru în prealabil. Cu ajutorul codului QR de pe ambalaj, aveţi posibilitatea să verificaţi originalitatea la faţa locului.