OSRAM powerful jump start batteries

Roboti de pornire pentru masina Dvs

OSRAM BATTERYstart

Roboti de pornire rapida compacti si puternici

Toti soferii sunt putin ingrijorati cand aud demarorul inecandu-se. O baterie slaba sau chiar complet descarcata nu doar va intarzie planurile, dar va produce frustrari. In special iarna, bateriile sunt puternic afectate, functioneaza nesatisfacator sau se descarca mai repede. Dispozitivele uitate in modul pornit, cum ar fi radioul sau lumina de interior consuma energie - in special in cazul masinilor vechi fara sisteme automate de oprire. Daca nu aveti un vecin cu cabluri de pornire si sunteti in criza de timp, robotii de pornire rapida puternici si la indemana va ajuta sa reincarcati bateria autovehiculului in mod rapid.

Ajutor de urgenta
Deveniti independent cu ajutorul tertilor: OSRAM BATTERYstart cu tehnologia litiu-cobalt va va aduce inapoi pe sosea imediat. Pur si simplu alegeti produsul care se potriveste cu capacitatea motorului – multumita constructiei compacte, toate cele trei tipuri de roboti de pornire se pot depozita in torpedou, astfel sunt mereu la indemana cand aveti nevoie de ei.

Mici dar puternice
Dimensiuni convenabile si – in functie de model – o greutate de la 300g la 700g: Robotii de pornire rapida BATTERYstart sunt la indemana si puternici. Partea cea mai buna, datorita conexiunii USB, functioneaza deasemenea ca un powerbank si pot incarca dispozitive mobile cum ar fi smartphone-uri, aparate foto, tablete ai altele. In plus, BATTERYstart 300 si BATTERYstart 400 sunt prevazute cu lumina LED stralucitoare care va ajuta sa conectati bateria pe timpul noptii sau in spatii intunecate. Masurile de siguranta incorporate impiedica deteriorarea, de exemplu, inversarea polaritatii, supraincalzirea sau un scurtcircuit.

Gata prin simpla apasare a unui buton
Va rog sa consultati cu atentie manualul utilizatorului pentru produsul BATTERYstart , de preferat imediat dupa achizitionare. In caz de urgenta, veti fi astfel pregatit si veti stii cum sa actionati. Pentru a porni un vehicul, conectati ambele cabluri la bateria masinii conform polaritatii. Secventa corecta de conectare si deconectare este descrisa in instructiuni. La simpla apasare a unui buton, produsele BATTERYstart elibereaza un impuls pornind bateria – atunci veti fi gata pentru pornirea motorului. Apoi amintiti-va sa reincarcati complet dispozitivul de pornire pentru a fi pregatit pentru utilizare si data viitoare.

Gasiti produsul potrivit masinii dvs.
Familia BATTERYstart include dispozitive de pornire rapida potrivite pentru toate motoarele cu benzina de la 3l la 8l sau pentru motoarele cu motorina de pana la 4l. Cu dispozitivul potrivit, puteti porni masini mai mici si motociclete precum si vehicule pana la SUV-uri, furgonete. BATTERYstart 400 este deasemenea echipat cu o priza la 12V, asadar poate furniza energie accesoriilor cu alimentare la 12V din afara autovehicului cum ar fi racitoare, ventilatoare si dispozitive portabile pentru umflat anvelopele.

Prezentara generala a dispozitivelor mobile de pornire rapida OSRAM BATTERYstart

Mai multe informatii in catalogul nostru

Capacitate baterie

BATTERYstart 200

BATTERYstart 300

BATTERYstart 400

Capacitate baterie 6,000 mAh13,000 mAh16,800 mAh
Dimensiune recomandata a motorului pe benzina (pana la)3l6l8l
Dimensiune recomandata a motorului pe motorina (pana la) -3l4l
Amperi punere in functiune150A300A400A
Amperi nivel maxim
500A1500A2000A
Timp de incarcare 2 ore3 ore3 ore
Nr. de prize USB 2.1A122
12V Conectare priza incarcare--
Functie powerbank
Functie lanterna cu LED
Cutie depozitare
Garantie OSRAM2 ani*2 ani*2 ani*

* Va rog sa consultati paginile referitoare la garantie pentru conditii exacte

Robotul de pornire pentru service-uri: BATTERYstart PRO

Se reincarca singur in 60 de secunde