BATTERYcharge - Incarcatoare inteligente pentru baterii

Intretinere baterie

OSRAM BATTERYcharge

Incarcatoare inteligente pentru baterii si dispozitive de intretinere pentru autovehicule de 6V la 24V

In special cand masinile nu sunt conduse zilnic, si stau foarte mult timp parcate, este imperativa intretinerea bateriilor. In timp ce conduceti, alternatorul furnizeaza aproape intotdeauna o baterie complet incarcata, dar dupa o perioada mai lunga de parcare, bateria autovehiculului se descarca continuu. Indiferent daca este a doua masina, o masina clasica sau un cabrio in hibernare - pentru a garanta o aprindere fiabila dupa o perioada lunga de stationare, bateria masinii ar trebui intretinuta in mod regulat.

Intretineti bateria asa cum merita
Categoria de produse OSRAM BATTERYcharge ofera conditiile ideale pentru bateria autovehiculului dumneavoastra. Dispozitivele inteligente de incarcare a bateriei incarca si protejeaza bateria autovehiculului. Chiar si la temperaturi scazute, bateria va fi protejata si intretinuta in mod automat dupa ce este complet incarcata - pana cand puteti scoate masina la o plimbare din nou. Dispozitivele de incarcare a bateriei de la OSRAM pot preveni descarcarea completa a bateriei si, astfel, prelungesc durata de viata.

Multe caracteristici fantastice
Produsul BATTERYcharge va va impresiona cu siguranta cu o multime de caracteristici utile: toate cele trei dispozitive de incarcare ale bateriei sunt compatibile cu autovehiculele cu sistem automat start-stop si protejeaza bateria masinii impotriva descarcarii complete in modul de iarna. Bateriile cu litiu sunt incarcate intr-un ciclu de incarcare in 7 pasi,iar cele mai obisnuite baterii plumb-acid/AGM sunt incarcate intr-un ciclu de incarcare in 9 pasi. Produsele noastre sunt foarte fiabile, acordam o garantie* de 2 ani pentru toate dispozitivele de incarcare BATTERYcharge.

Usor de manevrat, intretinere independenta
Toate produsele BATTERYcharge sunt inteligente si usor de manevrat. La simpla atingere a unui buton, dispozitivul porneste ciclul de incarcare in mai multe etape si trece automat la modul intretinere de indata ce bateria este complet incarcata din nou. Ecranul mare LCD cu iluminare se poate citi usor, chiar si in conditii de lumina slaba. Deoarece toate unitatile sunt echipate cu polaritate inversata si protectie la supratensiune, va puteti concentra asupra altor lucruri dupa ce ati conectat un incarcator BATTERYcharge.

Potrivit pentru multe tipuri de vehicule
Aproape nu exista limite pentru flota dumneavoastra: in timp ce modelele BATTERYcharge 904 si BATTERYcharge 906 pot gestiona vehicule de 6V la 12V, incarcatorul BATTERYcharge 908 poate deasemenea gestiona vehicule pana la 24V. In functie de produs, sunt incluse motocicletele, majoritatea masinilor, camionete si in cazul produsului BATTERYcharge 908, chiar si camionetele de livrare si camioanele mai mici.

Mai multe informatii in catalogul nostru

Caracteristici

BATTERYcharge 904

BATTERcharge 906

BATTERYcharge 908

Rata incarcare (pana la) 4 Amps6 Amps8 Amps
Incarcare de intretinere (pana la) 2 Amps3 Amps4 Amps
Dimensiune maxima baterie pentru incarcare vehicule 12V90Ah110Ah150Ah
Dimensiune maxima baterie pentru incarcare vehicule 24V----70A motocicleta, masina, SUV, camioneta
Utilizare recomandata pentru Motocicleta, masinaMotocicleta, masina, SUV, camioneta Motocicleta, masina, SUV,
camioneta, camion mic
Compatibil sistem Start/Stop
Nr. etape pt. incarcare baterii plumb acid, AGM, EFB 999
Nr. etape incarcare baterie litiu 777
Garantie OSRAM 2 ani*2 ani*2 ani*

*Va rog sa consultati paginile referitoare la garantie pentru conditii precise