Iluminat pentru motociclete

For increased visibility on the road

Iluminarea corectă joacă un rol important în ceea ce privește siguranța, în special pentru motocicliști și conducătorii de scutere. Pe întuneric, motocicletele sunt mai greu de văzut decât mașinile, iar motocicliștii au nevoie de un iluminat fiabil.

OSRAM deschide noi opțiuni pentru adaptarea iluminatului motocicletelor la cerințele individuale cu ajutorul unor surse de lumină inovatoare care conving în ceea ce privește tehnologia, optica, longevitatea și siguranța.

Întreținerea și echiparea motocicletelor

Fiți gata de drum cu dispozitivele de umflare anvelope, camerele de bord și luminile de avertizare practice

TYREinflate 4000

Însoțitorul tău compact pentru orice călătorie cu mașina

Începeți următoarea aventură cu un partener la îndemână alături de dvs: TYREinflate 4000 este un dispozitiv de umflare a anvelopelor fără fir și reîncărcabil, cu baterie Li-Ion, care poate fi folosit și ca power bank. Umflați o anvelopă dezumflată în doar 3,5 minute1. Funcția de oprire automată și supapa de dezumflare ajută la menținerea anvelopelor umflate în mod optim. Afișajul cu LED este retroiluminat, ceea ce îl face ușor de citit. Dacă doriți să urmăriți presiunea din anvelopele mai multor motociclete, dispozitivul stochează până la patru setări diferite ale presiunii. Datorită funcției de lanternă încorporată, pauzele târzii sau sosirile nocturne nu mai reprezintă o problemă. Suntem convinși de calitatea produselor noastre, motiv pentru care oferim o garanție de 2 ani2 pentru acest dispozitiv de umflare anvelope.

Cumpărați acum

TYREinflate 2000

Dispozitivul de umflare anvelope reîncărcabil pe care îl puteți folosi oricând

Practică și ușoară, pompa de anvelope TYREinflate 2000 este partenerul ideal pentru aventurile dvs pe motocicletă. Cu afișajul său digital cu iluminare din spate, puteți citi instantaneu măsurătorile de presiune. Dacă o folosiți mai mult de o cursă, TYREinflate 2000 poate salva până la patru valori diferite. Nu mai este nevoie să stați lângă motocicletă, în timp ce pompa își face treaba. Cu funcția de oprire automată încorporată, dispozitivul de umflare se oprește automat atunci când este atinsă presiunea corectă și prestabilită. Pur și simplu încărcați dispozitivul cu ajutorul cablului USB inclus și utilizați-l ca power bank în locațiile la distanță. Apoi, funcția de lanternă integrată este, de asemenea, practică. Oferim o garanție de 2 ani2 pentru acest produs.

Cumpărați acum

TYREseal 450

Etanșează-ți singur anvelopele într-o clipă

O pană de cauciuc nu mai trebuie să fie un obstacol! Cu OSRAM TYREseal 450 puteți etanșa cu ușurință înțepăturile de până la 6 mm3 cu cea mai recentă tehnologie de gel cu particule și apoi puteți umfla din nou anvelopa cu un dispozitiv de umflare anvelope, cum ar fi TYREinflate 2000 sau 4000. După auto-reparare, puteți continua să conduceți până la 200 km înainte de a schimba anvelopa. În ciuda acestui fapt, vă rugăm să vizitați un atelier auto cât mai curând posibil! Pentru a economisi bani, puteți chiar să vă reparați complet anvelopa, deoarece materialul de etanșare poate fi curățat și folosit din nou. Nu sunt necesare unelte sau cricuri, iar mașina dvs poate fi repusă în funcțiune în aproximativ 10 minute.

Cumpărați acum

Camerele ROADsight

Nu lăsa nimic să-ți scape

Uneori, pe șosea, apar situații în care totul se întâmplă atât de repede, încât un accident este inevitabil. După aceea, este posibil să nu vă puteți aminti pe deplin ce s-a întâmplat. Pentru ca să puteți rămâne concentrat la drum, camerele de bord de înaltă rezoluție, cu unghi larg, înregistrează ceea ce s-ar putea întâmpla în afara câmpului vizual. Materialul cu imagini potențial importante este securizat și disponibil pentru o analiză ulterioară.4 Imaginile nocturne alb-negru cu contrast ridicat surprinse de camera de bord ROADsight 50 vă pot ajuta să vă asigurați că aproape niciun detaliu nu este trecut cu vederea, chiar și în cazul unei coliziuni pe întuneric. Oferim o garanție de 2 ani2 pentru acest produs.

Cumpărați acum

LEDguardian TA20

Vedeți și fiți văzut cu o lumină de avertizare puternică

Mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău: luați LEDguardian TA20 și fiți pregătit pentru a fi văzut de la distanță în cazul unei defecțiuni pe drum pe timp de noapte. Cu dimensiunile sale destul de mici, acesta încape cu ușurință într-un rucsac. Puteți trăi aventura vieții, TA20 poate rezista la condiții meteo nebunești, deoarece este rezistent la pătrunderea apei, prafului și șocurilor și se caracterizează printr-o rezistență foarte mare la vânt. Avem încredere în calitatea TA20, motiv pentru care oferim o garanție de 2 ani2 pentru acest produs.

Cumpărați acum

TYREinflate 4000

TYREinflate 2000

TYREseal 450

Camerele ROADsight

LEDguardian TA20

Mai multă performanță, lumină elegantă sau durată de viață mai lungă

Descoperiți diversitatea lămpilor pentru motociclete și scutere de la OSRAM

Potrivit pentru motociclete

Potrivit pentru motociclete și mașini

Ce lămpi pot folosi pentru motocicleta mea?

Căutați simbolurile aplicației noastre

OSRAM oferă lămpi speciale pentru motociclete, care pot fi identificate prin simbolul motocicletei de pe ambalaj. În același timp, lămpile OSRAM pentru autoturisme sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizarea pe motociclete. Trebuie doar să căutați simbolul combinat mașină/motocicletă pe produse.

Lămpi performante pentru motociclete

Mai multă lumină pe drumul din fața dvs

Lămpile performante pentru motociclete luminează semnificativ mai mult pe șosea în comparație cu lămpile standard pentru motociclete. Vedeți mai mult și fiți văzut mai devreme.

Xenon

XENARC NIGHT BREAKER LASER (NEXT GEN)

Cu până la 220 % mai multă luminozitate7

XENARC NIGHT BREAKER LASER este cea mai strălucitoare lampă cu xenon de la OSRAM cu tehnologie eficientă cu xenon, care asigură o vizibilitate mai bună pe șosea. Mai multă lumină înseamnă să vezi mai departe și să reacționezi mai repede.

Cumpărați acum

Design lămpi pentru motociclete

Lămpi pentru un aspect elegant

Lămpile de design pentru motociclete de la OSRAM conferă motocicletei dvs. un aspect cool și inconfundabil. Lumina lor alb albăstruie la modă, cu o temperatură de culoare de până la 6.200 Kelvin8, se apropie foarte mult de cea a lămpilor LED.

Lămpi pentru motociclete cu durată lungă de viață

Durată de viață mai lungă, mai puține schimbări de lămpi

Nu numai că economisiți banii folosiți pentru înlocuiri costisitoare, dar scăpați și de stres și de timpii morți. Lămpile de motocicletă de lungă durată sunt ideale pentru motocicliștii care călătoresc frecvent sau pentru persoanele care folosesc luminile de funcționare pe timp de zi. Garanțiile noastre extinse pentru consumatorii finali2 vorbesc de la sine.

Piese de schimb originale

Calitate și fiabilitate ridicată

Fie ca echipament original de serie pentru motociclete, fie ca unități de înlocuire, aceste lămpi sunt de înaltă calitate și fiabilitate. Lămpile de schimb ideale pentru motocicleta sau scuterul dvs.

Notă: În timp, lămpile furnizează mai puțină lumină, ceea ce reduce vizibilitatea pe timp de noapte a șoferului. Pentru a beneficia pe deplin de farurile dvs, schimbați lămpile în perechi înainte ca acestea să se ardă. Evitați luminile dezechilibrate sau imprevizibile!

Indicarea căii de urmat

Lămpile de semnalizare pentru motociclete și scutere

1 Bazat pe umflarea unei anvelope de 13", de la plat la 2,4 BAR
2 Pentru condiții precise, vă rugăm să consultați secțiunea noastră de garanție.
3 Materialul de etanșare a anvelopei nu poate fi utilizat pentru a repara deteriorarea peretelui lateral al unei anvelope
4 Vă rugăm să rețineți: trebuie respectate cerințele speciale individuale și legislația țărilor, în special în ceea ce privește durata înregistrărilor/utilizării și transferul de date. Vă rugăm să vă familiarizați cu legile privind protecția datelor din țara dvs și să vă asigurați că le respectați. De asemenea, vă rugăm să vă familiarizați și să respectați legile și reglementările relevante privind utilizarea și deținerea camerelor de bord din țara dvs.
5 Aceste produse nu au aprobarea ECE și nu trebuie utilizate pe drumurile publice în nicio aplicație exterioară. Utilizarea pe drumurile publice duce la anularea licenței de funcționare și la pierderea acoperirii de asigurare. Mai multe țări interzic vânzarea și utilizarea acestor produse. Vă rugăm să contactați distribuitorul local pentru informații suplimentare.
6 În comparație cu standardul minim legal
7 În comparație cu cerințele minime ECE R98/R99. D3S, D4S.
8 Lămpi XENARC COOL BLUE INTENSE
9 H1, H4, H7, H11, HB3, HB4, HIR2
10 Măsurat în faruri
11 D1S, D2S, D3S, D4S, D8S
12 În comparație cu lămpile cu halogen standard