Experienta condusului fara stres - in fiecare zi

Un lucru este esential atunci cand vorbim despres experienta condusului pe timp de noapte fara stres si in siguranta - lumina stralucitoare de calitate. Din acest motiv, OSRAM a dezvoltat si imbunatatit lampile astfel incat sa devina cele mai puternice trei familii NIGHT BREAKER din toate timpurile.

Dispunand de mai multa lumina e posibil sa vezi mai departe si sa reactionezi mai rapid. Este foarte important mai ales pentru soferii care nu vad bine noaptea - in mod special in situatiile in care fiecare secunda conteaza.

Masina - Mijlocul de transport numarul 1 pentru familii

Masina - Mijlocul de transport numarul 1 pentru familii

Mijlocul de transport folosit cel mai frecvent de familii1 in Germania pentru calatorii este masina, urmata de avion si tren. Traficul din ce in ce mai aglomerat la primele ore ale diminetii sau seara, obiectele neasteptate de pe sosea si vizibilitatea limitata ii fac pe multi soferi sa se simta nesiguri cand conduc in intuneric.

O alta problema comuna este oboseala. Cand soferii sunt obositi, reactiile lor sunt incetinite; asadaa nu este o surpriza faptul ca multe accidente au loc noaptea, desi traficul este mai redus decat in timpul zilei.

1Familii cu copii sub 14 ani, Sursa: Statista

In medie a treisprezecea masina are un sistem de iluminat slab

Condusul noaptea este intotdeauna dificil: senzatia de orbire, strazile oraselor slab iluminate si obstacolele care sunt greu de observat inainte de a fi prea tarziu. Asa ca sa nu fim surprinsi ca 70% din toate accidentele se intampla noptea. Deci este foarte importanta lumina stralucitoare de calitate superioara pentru o experienta a condusului fara stres si in siguranta.

Ponderea accidentelor fatale in care sunt implicati tineri cu varstele cuprinse intre 18 si 24 de ani in tarile EU, pe timpul zilei

Va veti simiti mai in siguranta pe strazile oraselor si pe drumuri de tara cu noua familie NIGHT BREAKER

...in special la inaltime

Traficul din ce in ce mai aglomerat la primele ore ale diminetii sau seara, obiectele neasteptate de pe sosea si vizibilitatea limitata ii fac pe multi soferi sa se simta nesiguri cand conduc in intuneric. O alta problema comuna este oboseala. Cand soferii sunt obositi, reactiile lor sunt incetinite; asadar nu este o surpriza faptul ca multe accidente au loc noaptea, desi traficul este mai redus decat in timpul zilei.

Lumina care depaseste asteptarile

Treceti la NIGHT BREAKER acum

Fie ca alegeti lampile cu halogen sau cele cu xenon, intotdeauna va puteti baza pe avantajele imense ale lampilor performante NIGHT BREAKER. Consultati service-ul auto local sau un dealer specializat pentru a afla care sunt lampile potrivite masinii Dvs. Expertii nostri in iluminat va vor sfatui intotdeauna sa schimbati lampile pe stanga si pe dreapta in acelasi timp. De aceea lampile NIGHT BREAKER sunt disponibile in pereche in ambalaj Duobox.

Portofoliul de produse OSRAM va ofera lampi NIGHT BREAKER compatibile oricarui autovehicul, facand din OSRAM aproape intotdeauna prima alegere - indiferent daca inlocuiti o lampa cu halogen sau o lampa cu xenon.

Experimentati soseaua intr-o lumina noua si beneficiati de siguranta sporita multumita celor mai noi familii NIGHT BREAKER!

*Xenon (200%): In comparatie cu cerintele minime ECE R98

Mai multe informatii