Lumina, mai multa lumina, NIGHT BREAKER.

Noile familii NIGHT BREAKER

Cu pana la 200% mai multa stralucire1 pentru Dvs.

Lampile performante reprezinta puterea, intensitatea luminoasa, maximum de lumina precum si tehnologiile high-end. Lampile auto performante de la OSRAM stabilesc noi standarde pentru iluminatul auto prin vizibilitatea lor crescuta. Dintre tehnologiile cu xenon si halogen si diverse linii de productie, puteti alege lampa care sa satisfaca cerintele personale.

Va prezentam cea mai stralucitoare lampa cu halogen din toate timpurile NIGHT BREAKER 200

Disponibila in varianta H4 si H7

Descoperiti toate caracteristicile produsului in materialul video

Calitatea luminii joaca un rol important in siguranta pe sosea. – Un camp vizual clar si vizibilitatea crescuta va pot imbunatati semnificativ capacitatea de a conduce pe timp de noapte. Cu 200 % mai multa luminozitate1pentru a va ghida drumul, NIGHT BREAKER 200 este de departe cel mai stralucitor far din portofoliul nostru. Aceasta lampa puternica ofera performanta premium in orice situatie. Cu lumina mai alba cu pana la 20% si un fascicul puternic, veti avea intotdeauna vizibilitate a drumului pana la 150 metri – permitandu-va sa reactionati mai rapid la semne si obstacole. Combina lumina puternica cu stralucire redusa astfel incat soferii, ciclistii si pietonii sa va poata observa cu mult timp inainte. NIGHT BREAKER 200 se remarca prin noul sau capac cromat cu oglinda cu un aspect modern si este disponibil in varianta H4 si H7 - calitatea obisnuita premium OSRAM.

OSRAM se angajeaza sa ajute toti soferii sa fie in siguranta la volan. De aceea continuam sa imbunatatim portofoliul de produse.

Odata cu introducerea lui NIGHT BREAKER 200, milioane de soferi care se bazeaza pe masinile dotate cu lumini cu halogen se bucura de o vizibilitate mai buna si de liniste.

Portofoliul de la lampi performante OSRAM pentru farurile cu halogen:

XENARC NIGHT BREAKER LASER

Pana la 200% mai multa stralucire2

XENARC NIGHT BREAKER LASER este cea mai stralucitoare lampa cu xenon de la OSRAM, tehnologia cu xenon va asigura o mai buna vizibilitate a drumului. Mai multa lumina inseamna sa vedeti mai departe si sa reactionati mai rapid.

Buy now

Selector pentru cautarea lampii auto potrivite de la OSRAM
Cauti lampa potrivita pentru masina ta?

De ce sa alegeti lampile performante NIGHT BREAKER?

  • Mai multa lumina inseamna sa vezi mai departe si sa reactionezi mai repede
  • Vizibilitate mai buna
  • Semnele de circulatie, obstacolele si pericolele pot fi sesizate mai devreme
  • Calitate premium - fabricate in Germania/USA
  • Calitate pentru piesele de schimb originale care depaseste toate standardele minime ECE

1 Nota de subsol Halogen (150%/100%): n comparatie cu cerintele minime ECE R112
2 Nota de subsol Xenon (200%): In comparatie cu cerintele minime ECE R98