Purificare suplimentara a aerului din autovehicul

OSRAM AirZing Mini

Purifica aerul ca sa puteti respira mai bine

Bacteriile, virusurile si alergenii sunt intotdeauna prezenti. Microbii care provoaca boli patrund in vehicul prin sistemul de aer conditionat si se pot raspandi mai usor in interior, in special in spatiile mici, restranse, cum ar fi cabina. In felul acesta, pasagerii se contamineaza unul pe celalalt.

Standardele de igiena au devenit din ce in ce mai importante, in special de cand corona virsus (covid-19) a devenit pandemie. In plus, fumatul in interiorul masinii sau transportul de animale de companie poate emite mirosuri neplacute, facand aerul greu si irespirabil.

Purificator flexibil de aer de la OSRAM

AirZing Mini - mic si silentios

  • Poate ucide pana la 99%* dintre bacterii si anumite virusuri
  • Usor de utilizat cu suport magnetic si cablu USB
  • Nu este necesara schimbarea filtrelor, filtrele pot fi curatate doar cu apa
  • Silentios, doar 25 decibeli
Mai multe informatii in catalogul nostru online

OSRAM AirZing Mini

Cum functioneaza AirZing Mini

OSRAM AirZing Mini este de marimea unui mar. Carcasa neagra si eleganta se imbina perfect cu interiorul masinii pentru a fi un tovaras de incredere si discret. Folosind un adaptor magnetic cu clema, AirZing Mini poate fi atasat cu usurinta gurilor de ventilatie. Se incarca prin conectare USB. Cu doar 25 decibeli, functioneaza silentios si trage, in mod continuu, aerul din vehicul. Aerul este trecut printr-un flitru de titan oxid, care este iradiat de diode emitatoare de lumina UV-A. In timpul acestui proces, poate indeparta pana la 99%* dintre virusurile si bacteriile daunatoare din masina si elibereaza aerul ionizat si purificat prin partea superioara a carcasei. Deasemenea poate indeparta pana la 90% din Formadehida, TVOC (compusi organici volatili totali) si mirosuri.

Pentru o atmosfera proaspata si curata in masina dvs

Indiferent daca folositi masina in scop privat sau de afaceri - cu AirZing Mini asigurati proactiv o igiena mai buna in masina dvs. si reduceti virusurile si bacteriile din aer. Toata cantitatea de aer din vehicul este filtrata si curatata in aproximativ 30 minute. Deasemenea AirZing Mini elimina mirosurile si fumul.

Utilizarea purificatorului de aer nu se limiteaza la vehicule - deoarece are nevoie doar de un port USB ca sa functioneze, se poate folosi si in birouri, de exemplu.

Usor de manevrat

Multumita design-ului compact, instalarii usoare si functionarii prin priza USB (inclusa la livrare), AirZing Mini poate fi instalat in diverse locuri in masina. De indata ce dioda albastra din partea superioara a dispozitivului lumineaza, incepe curatarea aerului. Spre deosebire de purificatoarele cu HEPA sau filtrele carbon, filtrul lui AirZing Mini nu trebuie inlocuit pentru curatare. Din cand in cand este necesar sa il scoatem si sa il clatim cu apa de la robinet, apoi trebuie lasat sa se usuce. Aceasta inseamna economie de bani si va scuteste de problema filtrelor de rezerva. Ajuta si la evitarea risipei. De indata ce ati curatat filtrul, purificatorul este gata pentru o noua utilizare.

Nicio sansa aerului irespirabil

OSRAM AirZing Mini este un dispozitiv la indemana pentru purificarea aerului. Spre deosebire de bradutii parfumati sau alte odorizante similare, mirosurile nu sunt mascate, ci aerul este efectiv curatat. Bacteriile si virusurile invizibile sunt reduse si nu se mai pot raspandi in vehicul prin sistemul de ventilatie. AirZing Mini asigura aer purificat in masina - fara ventilare constanta si indiferent de anotimp.

AirZing Mini are 2 ani garantie**

Cum functioneaza AirZing Mini

Pentru o atmosfera proaspata si curata in masina dvs

Usor de manevrat

Nicio sansa aerului irespirabil

* Verificat prin teste de laborator independent in conformitate cu GB/T 18801-2015

** Va rog sa consultati paginile referitoare la garantie pentru conditii exacte