La fel ca pantofii, luminile se inlocuiesc mai bine in pereche

Intotdeauna inlocuiti in pereche

Majoritatea oamenilor inlocuieste doar o lampa arsa sau sparta. Dar, la fel ca in cazul sosetelor sau pantofilor, e preferabil sa inlocuim lampile farurilor in pereche. Inlocuirea unei singure lampi arse poate conduce la un fascicul al farului dezechilibrat sau impredictibil care poate reprezenta un pericol serios pentru dvs. si pentru ceilalti soferi. Masina dvs. este proiectata sa mearga cel mai bine atunci cand ambele lumini functioneaza in mod egal. Doar atunci va veti bucura de avantajul maxim al fasciculului de far combinat.

Este nevoie de doi

Profesionistii in domeniul auto recomanda in unanimitate ca piesele auto importante sa fie inlocuite impreuna. Franele, socurile, stergatoarele si, bineinteles, lampile ar trebui inlocuite in pereche. La urma urmei, toate sunt supuse aceluiasi stres in aceeasi perioada de timp. Deasemenea trebuie luat in considerare impactul asupra mediului. Nu doar ca nu este sigur sa conduci cu faruri cu lumina inegala, daca o lampa se arde, cealalta o va urma curand - si aceasta inseamna combustibil si doua drumuri la garaj pentru reparatii in loc de unul.

Inlocuirea unei lampi arse poate conduce la un fascicul dezechilibrat.

• Pentru dvs. ca sofer, drumul nu va fi luminat corespunzator.

• Pentru soferii din sens opus, masina dvs. va fi mai greu de vazut. O lumina dezechilibrata grav v-ar putea face sa pareti o motocicleta, fapt cu consecinte grave."

Daca o lampa se arde, cealalta o va urma imediat.

• Ambele lampi sunt supuse aceluiasi stres, asa ca amandoua se vor deteriora impreuna. Nu faceti greseala sa schimbati doar o lampa in timp ce cealalta se apropie de sfarsitul duratei de viata. Mai mult, veti scapa de un drum in plus la garaj sau la retailer.

Alegeti perechea urmatoare de la OSRAM Automotive

Gama variata de produse inovatoare OSRAM este testata riguros in cele mai extreme conditii. Garantie asigurata pentru linistea dvs.

Catalog produse Lamp finder

Schimbam in pereche?

Nu uitati: