La fel ca echipa sportiva favorita, si luminile masinii tale te pot dezamagi.

Verificati & schimbati

Nu lasati farul ars sa va strice dispozitia. Multi soferi vor inlocui lampa farului doar atunci cand este complet arsa. Dar este o greseala. Pe masura ce lampile se deterioreaza in timp, calitatea luminii scade. Ca urmare, distanta la care puteti vedea scade, iar claritatea lumii din jur devine tot mai slaba.

Ce se intampla pe masura ce farurile imbatranesc?

Verificati intotdeauna lampile

Multe tari ofera automobilistilor ocazia de a-si testa luminile - cum ar fi Lichttest-Wochen din Germania si testul anual MOT din Marea Britanie. Acestea sunt , evident, oportunitati pentru a va asigura ca lampile functioneaza perfect.

Dar exista cateva teste simple si o intretinere pe care le puteti efectua acasa pentru a va asigura ca luminile functioneaza corect:

• Farurile vor fi tot mai slabe in timp. Asadar, curatati si lustruiti lentilele in mod regulat – in special inainte de testare.

• Verificati in mod regulat fiecare lampa din masina, inclusiv lampile de semnalizare si luminile de interior. Rugati o alta persoana sa verifice luminile de exterior in timp ce acestea sunt aprinse - in special luminile de frana.

• Parcand aproape de un perete si aprinzand luminile va puteti face o idee buna daca sunt echilibrate.

Verificati Portofoliul OSRAM pentru Iluminat Auto

Cu OSRAM, o varietate de performante, forme si modele de fascicul va permit sa aduceti lumina intensa in cele mai intunecate colturi ale lumii.

Catalog produse Lamp finder

Ati verificat lampile?

Nu uitati: