OSRAM LEDriving replacement lamps

Un upgrade perfect

Lampi cu LED OSRAM LEDriving

Faceti un upgrade masinii dumneavoastra

Cu un portofoliu generos de lampi retrofit cu LED

Doriti sa va imbunatatiti iluminatul masinii cu cea mai moderna tehnologie? OSRAM va ofera acces la cea mai inovatoare tehnologie cu LED. Cu portofoliul nostru larg de retrofit-uri excelente cu LED, acoperiti o gama larga de aplicatii, incluzand farurile, faza scurta si lunga, luminile de ceata, lumini semnalizare si iluminat de interior.

Descoperiti beneficiile lampilor cu LED OSRAM LEDriving si pasiti spre urmatorul nivel al iluminatului auto!

Beneficiile portofoliului nostru complet

  • Lampile OSRAM LEDriving HL pentru faruri, faza scurta si lunga
  • Lampile OSRAM LEDriving FL pentru luminile de ceata
  • Lampile OSRAM LEDriving PREMIUM SL/SL pentru iluminatul de semnalizare frontal si spate
  • Lampile OSRAM LEDriving PREMIUM SL/SL pentru iluminat interior

Aflati modelele de masini care sunt compatibile cu lampile LEDriving HL

LEDriving HL Vehicle Finder

Vezi si esti vazut

Cu lampile LEDriving HL pentru faruri faza lunga si scurta

Impresioneaza atat din punctul de vedere al designului cat si al performantei, lampile cu LED OSRAM LEDriving HL pentru faruri faza lunga si scurta sunt ideale pentru soferii interesati de inovatie, dar care acorda importanta deosebita si sigurantei si stilului. Acestea cresc vizibilitatea multumita stralucirii superioare si imbunatatesc stilul cu o infatisare dinamica.

Cu lampile LEDriving HL pentru faruri faza lunga si scurta

Cu lampile LEDriving HL pentru faruri faza lunga si scurta

Performanta sporita

Vezi mai departe, reactionezi mai repede

Lampile cu LED OSRAM LEDriving ofera performanta stralucirii oriunde sunt instalate. Atingand nivele de stralucire exceptionale, lampile OSRAM LEDriving HL asigura vizibilitate optima si astfel permit soferilor sa observe semnele de circulatie, obstacolele si pericolele mai repede decat in cazul lampilor conventionale. In plus, lampile OSRAM LEDriving HL reduc senzatia de orbire multumita distributiei optimizate de lumina.

Observati cu atentie lampile LEDriving HL

Lumina de zi noaptea

Combina inovatia si stilul

Cu o temperatura a culorii de 6,000 K - asemanatoare luminii de zi, lampile OSRAM LEDriving HL ofera un contrast puternic si vizibilitate imbunatatita. Temperatura de culoare ridicata creaza si un aspect de alb rece deosebit. Ce ar mai fi? Lampile OSRAM LEDriving HL au o durata de viata mare, consum scazut de energie si garantie extinsa de 5 ani (consultati www.osram.com/am‐guarantee pentru conditii precise).

Observati cu atentie lampile LEDriving HL
OSRAM LEDriving HL (jos) vs. lampi conventionale cu halogen

OSRAM LEDriving HL (jos) vs. lampi conventionale cu halogen

OSRAM LEDriving HL (dreapta) vs. lampi conventionale cu halogen

OSRAM LEDriving HL (dreapta) vs. lampi conventionale cu halogen

Transformati-va autovehiculul intr-o masina care atrage atentia

Treceti la ultimele inovatii imediat

Lampile cu LED OSRAM LEDriving HL se instaleaza usor cu un adaptor. Lampile cu LED de cea mai inalta calitate sunt prevazute cu componente durabile si din cea mai noua tehnologie, asigurand si rezistenta maxima la soc si vibratie. Multumita dimensiunilor compacte, sunt compatibile cu o gama larga de modele de masini.

Gasiti modelele de masini compatibile cu lampile LEDriving HL

Ocupand locul 1 mondial in iluminatul auto, OSRAM este unicul dvs. magazin pentru lampi inovatoare cu LED. De la lampile de faza lunga si scurta pana la lampile de ceata, de la iluminatul de semnalizare pana la cel de interior, oferim intotdeauna solutii la indemana pentru a va imbunatati sistemele existente cu lumina cu LED alb rece - impresionanta atat ca design cat si ca performanta.

Aceste produse nu au aprobare ECE. Aceasta inseamna ca nu pot fi folosite pe drumurile publice in nici o aplicatie exterioara. Utilizarea pe drumurile publice conduce la anularea licentei de functionare si pierderea asigurarii. Anumite tari nu permit vanzarea sau utilizarea acestor produse. Va rog sa contactati distribuitorul local pentru informatii referitoare la disponibiltate in tara dumneavoastra. LEDriving CANBUS CONTROL UNIT evita mesajele de eroare de pe computerul de bord cand sunt utilizate lampi cu LED in aplicatii la 5W, 21W sau 50W.

Excelenta cu LED de la OSRAM