Gata să vă conduceți pasiunea pe drum

Iluminat, îngrijire și echipamente premium pentru mașini clasice

Ghidul "gata de drum" pentru proprietarii de mașini clasice

Există ceva special în a deține o mașină care are o viață proprie. Fiecare curbă păstrează o parte din istorie și fiecare kilometru de pe ceas spune o poveste. Pentru a vă asigura că povestea dvs trăiește mai departe, trebuie să fiți pregătit pentru orice vă așteaptă.

Acest ghid al proprietarului de mașini clasice cuprinde sfaturile noastre de top, precum și o selecție de echipamente de iluminat, îngrijire și echipamente OSRAM de calitate superioară pentru ca vehiculul dvs. să meargă în siguranță și să arate minunat.

Pregătit pentru reparații

Elementele esențiale ale trusei de avarie

Dacă nu conduceți des, anvelopele se pot dezumfla. Cu un TYREinflate 4000 în portbagaj, acest lucru nu va reprezenta niciodată o problemă.

În calitate de proprietar de mașină clasică, vă puteți aștepta la scurgeri ocazionale. Păstrați tot timpul la dvs. uleiul, lichidul de frână, lichidul de transmisie și apa.

Și, dacă trebuie să schimbați fluidele sau să faceți reparații pe marginea drumului pe timp de noapte, veți avea nevoie de LEDinspect SLIM 500 și LEDinspect WEARABLE NECKLIGHT.

Pregătit pentru protecție

Întreținere și upgrade în ceea ce privește siguranța

Adorăm piesele originale pe o mașină clasică. Cu toate acestea, modernizarea luminilor este o excepție de la regulă. Fie că preferați farmecul clasic de epocă sau vă decideți pentru stilul modern al NIGHT BREAKER LED, modernizarea luminilor nu a fost niciodată atât de tentantă.

Cu o luminozitate cu până la 230% mai mare1, lămpile de înlocuire cu LED NIGHT BREAKER cu omologare stradală2 fac mai ușoară conducerea în siguranță pe timp de noapte. De asemenea, arată elegant.

Cu o temperatură de culoare albă caldă de 2700 K, LEDriving HL Vintage3 creează un aspect stilat de modă veche. Conducătorii se pot bucura de avantajele tehnologiei LED fără a avea un impact asupra esteticii vechiului timer.

Garniturile de cauciuc și chederele se pot usca și slăbi în timp. Tratarea lor cu un produs de îngrijire a cauciucului ajută la menținerea supleței și rezistenței acestora.

Pregătit pentru a impresiona

Produse de îngrijire și accesorii

Un motiv important pentru care iubim mașinile clasice este felul în care arată. Pentru a o păstra pe a dvs. în stare perfectă, asigurați-vă că aveți următoarele:

Produs curățare anvelope, produs curățare plastic, produs curățare geamuri, lustruire, un buffer electric, truse de reparații pentru vopsea și piele.

În funcție de model, husele de scaun de înaltă calitate pot îmbunătăți designul interior al mașinii dvs. și pot proteja tapițeria originală.

Protejați-vă interiorul original împotriva daunelor provocate de soare, folosind un spray de curățare cu protecție UV pe scaune și pe tabloul de bord.

Pregătit pentru orice condiții

Sfaturi pentru protecția împotriva intemperiilor

Chiar dacă aveți un garaj acasă, vor exista momente în care veți fi nevoit să parcați afară. De aceea, fiecare proprietar de mașină clasică ar trebui să aibă o husă auto impermeabilă, pentru a o proteja împotriva prafului și a ruginii.

Atunci când pe radiator se acumulează insecte și murdărie, mașinile vechi se pot supraîncălzi cu ușurință. Pentru a preveni acest lucru, pulverizați blocul motor cu un furtun de presiune la fiecare câteva luni.

Mașinile vechi sunt mai predispuse la baterii descărcate pe vreme rece. Modul de încărcare pentru vreme rece de pe Batterycharge 906 vă protejează bateria împotriva temperaturilor scăzute.

Sfaturi suplimentare

  • Mașinile mai vechi beneficiază de aditivi de protecție. Dacă mașina dvs. clasică este unul dintre aceste modele, achiziționarea de aditivi pentru combustibil, de exemplu, poate reduce uzura.
  • Radioul mașinii dvs. acceptă casete? O serie de producători renumiți oferă sisteme audio pentru mașini clasice care arată ca cele originale, dar care dispun de cea mai recentă tehnologie digitală.
  • Umflați anvelopele la o presiune mai mare decât cea standard înainte de perioadele lungi de inactivitate pentru a evita apariția unor zone plate. Nu uitați să reduceți din nou presiunea înainte de a conduce.
  • Pe vremuri, mașinile nu erau dotate cu oglinzi pentru unghiul mort. Din fericire, există acum lentile asferice pentru oglinzi retrovizoare pentru o serie de modele de vehicule. Dacă este necesar, oglinzi cu unghi larg mici, autoadezive, pot fi, de asemenea, atașate la geamul oglinzii existente.

Explorați produsele noastre "gata de drum" pentru mașini clasice

1 În comparație cu cerințele minime ECE R112. În plus, 50% mai puțină strălucire.
2 Sursă de lumină LED omologată - se aplică numai în țările respective în care există o omologare sau în care se aplică o omologare echivalentă și modelele de autovehicule și funcțiile de lumină enumerate în prezent în lista de compatibilitate. Pentru mai multe detalii, consultați www.osram.com/nb-led
3 Aceste produse nu au aprobarea ECE și nu trebuie utilizate pe drumurile publice în nicio aplicație exterioară. Utilizarea pe drumurile publice duce la anularea permisului de funcționare și la pierderea acoperirii de asigurare. Mai multe țări interzic vânzarea și utilizarea acestor produse. Vă rugăm să contactați distribuitorul local pentru informații suplimentare.