Gata pentru aventurile verii

Iluminat, îngrijire și echipamente premium pentru rulote

Ghidul "gata de drum" pentru posesorii de rulotă

Niciodată nu puteți fi prea bine pregătit într-o excursie cu cortul. Orice posesor de camper experimentat știe cum evenimentele neașteptate fac parte din fiecare excursie. A fi echipat pentru orice poate salva ziua. De aceea, am pregătit o selecție specială de produse care să vă ajute să vă pregătiți pentru următoarea aventură.

Kitul esențial pentru rulote "gata de drum" include lămpile de înlocuire cu LED NIGHT BREAKER1, bara de lumini LEDriving SX500-CB, TYREinflate 6000, PowerInvert PRO OEINVPAR10 pentru a face să funcționeze toate electrocasnicele, precum și luminile de inspecție, de siguranță și de lectură și BATTERYstart 400.

Pregătit pentru reparații

Elementele esențiale ale trusei de avarie

Se poate întâmpla. Când se întâmplă de două ori, vă veți bucura că aveți la îndemână un TYREinflate 6000 și un kit de reparare a înțepăturilor.

Nu lăsați ca o baterie descărcată să pună capăt vacanței dvs. Asigurați-vă că aveți în bagaj BATTERYstart 400 și cabluri de pornire.

La un moment dat, este posibil să fie nevoie să completați uleiul și apa sau să remediați o scurgere. Dacă trebuie să faceți acest lucru pe timp de noapte, un LEDinspect UTILITY1000 și un LEDguardian ROAD FLARE Signal TA20 vor fi foarte utile.

Pregătit pentru drumuri lungi

Simțiți-vă confortabil și distrați-vă

Nu poți avea niciodată prea multe gustări. Puțină pregătire a mesei înainte de a porni la drum este foarte utilă.

Cărțile sunt o modalitate excelentă de a face timpul să treacă mai ușor în călătoriile lungi, în special pentru copii. Cu un ONYX COPILOT M+7, distracția nu se oprește atunci când soarele apune.

Orice călătorie cu mașina are nevoie de o coloană sonoră bună. În cazul unei călătorii în străinătate, de ce să nu faceți un playlist cu muzică din locurile pe care le vizitați. Sau învățați despre istoria și cultura acestora în timp ce conduceți, cu ajutorul cărților audio și a podcasturilor.

Pregătit pentru noapte

Esențiale pentru camping

Rezervarea din timp a locurilor de campare este întotdeauna o idee bună. Dar dacă vă place spontaneitatea, să vă lăsați purtați de val, există resurse care vă ajută să găsiți locuri de campare în Europa pe măsură ce călătoriți.

Preferați campingul în afara rețelei? Cu un POWERInvert PRO OEINVPAR10 care poate alimenta toate aparatele electrocasnice, o puteți face în mod confortabil.

Pregătiți-vă să porniți la drum

Inspecția vehiculului

Totuși, calitatea luminii nu trebuie neglijată.

Farurile se estompează în timp, așa că testați întotdeauna luminozitatea înainte de călătorie. Dacă o lampă este stricată, înlocuiți-le pe amândouă. Gama noastră de LED-uri NIGHT BREAKER LED, legală stradal1, oferă o luminozitate asemănătoare cu cea din timpul zilei.

Trebuie să mergeți offroad pe timp de noapte? Faceți-o în siguranță cu o bară de lumini LEDriving SX500-CB.

Acum, că aveți totul la dispoziție, este timpul să pregătiți bagajele. Folosiți o aplicație specială pentru a vă asigura că nu uitați nimic.

Sfaturi suplimentare

  • Trecerea frontierelor? Asigurați-vă că asigurarea dvs este valabilă în țările pe care doriți să le vizitați.
  • Mergeți pe rutele pitorești pentru a evita drumurile cu taxă și pentru a economisi bani.
  • Păstrați mai multă cremă de protecție solară în torpedo, doar pentru condus.
  • Notați-vă dimensiunile vehiculului, astfel încât să știți dacă puteți trece de obstacole.

Uitați-vă la produsele noastre "gata de drum" pentru rulote

1 Sursă de lumină LED omologată - se aplică numai în țările respective în care există o omologare sau în care se aplică o omologare echivalentă și modelele de autovehicule și funcțiile de lumină enumerate în prezent în lista de compatibilitate. Pentru mai multe detalii, consultați www.osram.com/nb-led.

2 Vă rugăm să respectați cerințele și legile speciale din țările din afara Germaniei privind utilizarea și funcționarea unei lumini de avertizare suplimentare în traficul rutier.