Pregătit să mergi cu motocicleta, ziua sau noaptea

Iluminat, îngrijire și echipamente premium pentru motociclete

Ghidul "gata de drum" pentru motocicliști

Motocicleta vă oferă libertatea de a merge oriunde, oricând - fără ca cineva să vă încetinească. Pentru a profita la maximum de această libertate, trebuie să fiți pregătit pentru orice vă așteaptă.

Având în vedere că spațiul de depozitare disponibil este limitat, este important să împachetați inteligent. Acest ghid pentru motociclete cuprinde sfaturile noastre, articole utile și produse OSRAM special concepute pentru aventurile pe două roți.

Gata de reparații

Elementele esențiale ale trusei de avarie

Pe motocicletă nu aveți o roată de rezervă, așa că o trusă de reparare a înțepăturilor și o pompă pentru anvelope sunt elemente obligatorii pentru trusa de reparații. Dispozitivul nostru compact și ușor TYREinflate 2000  este ideal.

Dacă plecați într-o excursie lungă cu motocicleta, ascundeți o sticluță de lichid de reparare a scurgerilor de la radiator sub scaunul dvs, astfel veți evita să rămâneți blocat în mijlocul pustietății.

Pe lângă chei și cabluri de pornire, poate doriți să aveți la dvs câteva mici piese de schimb. Acestea includ bujii, siguranțe, ulei pentru lanț, manete de frână și ambreiaj etc.

Gata de drum

Inspecția și siguranța vehiculelor

Calitatea luminii este un factor important pentru siguranță. Având în vedere că luminile pierd până la 30% din luminozitate pe parcursul vieții lor, nu ar trebui să așteptați ca o lampă să se ardă înainte de a o înlocui. Faceți un upgrade cu lămpile de înlocuire cu halogen COOL BLUE INTENSE NEXT GEN sau aduceți-vă farurile la un nou nivel cu tehnologia LED de ultimă generație a NIGHT BREAKER H4-LED1.

Fiecare motociclist ar trebui să aibă asupra sa o trusă standard de prim ajutor. Dar, în calitate de proprietar de motocicletă, există articole suplimentare de care veți avea nevoie. Printre acestea se numără crema antiseptică și penseta, pentru a îndepărta pietricele și așchiile mici dintr-o rană.

Gata pentru o plimbare sălbatică

Sfaturi pentru mersul pe motocicletă în condiții extreme

Vremea extrem de rece poate cauza probleme pentru bateriile motocicletelor, mai ales dacă nu ați mai mers de ceva timp. Atâta timp cât aveți BATTERYcharge 904 și mănuși sau plăcuțe termice pentru mâini, ar trebui să fiți în regulă.

Dacă vă plac aventurile off-road, nu uitați să luați în bagaj un dispozitiv portabil de hotspot prin satelit. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să rămâneți blocat și să nu aveți cum să cereți ajutor.

Îmbrăcămintea cu protecție completă face ca mersul pe vreme caldă să fie o provocare. Rămâneți hidratat și luați în considerare achiziționarea unei veste de răcire prin evaporare și a unui guler pentru gât.

Sfaturi suplimentare

  • Motocicletele sunt zgomotoase. Protejați-vă auzul cu dopuri speciale de urechi.
  • Înregistrează-ți aventurile cu o cameră montată pe cască.
  • În loc să cumpărați un sistem de navigație GPS scump, instalați un suport pentru telefon pe motocicletă.
  • Dacă motocicleta dvs. nu are un port USP, puteți cumpăra un încărcător de telefon mobil care se conectează direct la hamul bateriei.

Explorați produsele noastre "gata de drum" pentru motociclete

1 Sursă de lumină LED omologată - se aplică numai în țările respective în care există o omologare sau în care se aplică o omologare echivalentă și modelele de autovehicule și funcțiile de lumină enumerate în prezent în lista de compatibilitate. Pentru mai multe detalii, consultați www.osram.com/nb-led