Pregătit pentru orice se poate întâmpla

Iluminat, îngrijire și echipamente auto premium

Ghidul dvs "gata de drum"

Fie că sunteți la prima dvs mașină fie că sunteți un șofer experimentat, nu știți niciodată ce vă așteaptă dupăcolț. De aceea, este util să fii pregătit pentru orice, de fiecare dată când vă urcați la volan.

Acest ghid util cuprinde sfaturile noastre de top privind siguranța rutieră, precum și o selecție de produse premium de iluminat, îngrijire și echipamente auto, care sunt completări esențiale pentru trusa dvs de supraviețuire pe șosea.

Pregătit pentru reparații

Elementele esențiale ale trusei de avarie

Dacă mașina dvs. este încă echipată cu o roată de rezervă, trebuie să aveți întotdeauna la dispoziție un cric și o cheie. Cu toate acestea, mai ales în cazul unei a doua înțepături, este util să aveți la îndemână un kit de reparații.

Kitul OSRAM TYREseal, care include o sticlă de etanșare rapidă, un compresor de anvelope și o pungă pentru depozitare, vă va permite să continuați să conduceți până la 200 km înainte de a înlocui anvelopa sau de a o repara în mod profesionist.

Nicio trusă de supraviețuire la volan nu este completă fără un dispozitiv de pornire a bateriei. BATTERYstart 400 este prevăzut cu un powerbank pentru încărcarea dispozitivelor electronice și o lumină de lucru cu LED-uri.

Pregătit să stăpâniți noaptea

Călătorie sigură pe timpul nopții

Oboseala vă încetinește timpul de reacție. Dacă intenționați să călătoriți mult în timpul nopții, asigurați-vă că faceți pauze regulate și că beți o băutură cu cofeină.

Strălucirea farurilor dvs. poate afecta vizibilitatea celorlalți șoferi. Asigurați-vă că aprindeți luminile înainte de a se întuneca și nu aprindeți niciodată luminile de întâlnire pentru traficul din sens opus.

Dacă trebuie să trageți pe dreapta pe timp de noapte, faceți-o în siguranță cu semnalul LEDguardian ROAD FLARE Signal V161. Cu funcția sa de avertizare luminoasă galben-portocalie la 360 de grade, sunteți vizibil de la o distanță mare și atrageți atenția celorlalți participanți la trafic prin intermitența activă.

Pregătit pentru drum

Inspecția autovehiculului înaintea călătoriei

Verificarea lămpilor arse este o parte standard a oricărei inspecții înainte de călătorie. Cu toate acestea, farurile se estompează în timp, așa că este important să le testați luminozitatea înainte de călătorie și să înlocuiți și lămpile slabe.

Păstrarea unui set complet de lămpi de rezervă în mașină, vă scutește de un drum până la garaj. Atunci când schimbați farurile, înlocuiți întotdeauna ambele lămpi pentru a asigura o distribuție uniformă a luminii și, dacă puteți, treceți la o lampă mai luminoasă.

Fie că efectuați o inspecție de rutină sau reparații pe timp de noapte pe marginea drumului, versatilul LEDinspect POCKET 200 și LEDguardian SAVER LIGHT PLUS vă permit să vedeți clar acele locuri greu accesibile.

Sfaturi suplimentare

  • Aveți copii mici în mașină? Țineți-i ocupați cu jocuri de călătorie, astfel încât să nu vă distragă atenția de la drum.
  • Adăugați la trusa de prim-ajutor câteva doze de medicamente eliberate pe bază de rețetă.
  • Protejați-vă pe dvs. și pe pasagerii dvs. împotriva poluării aerului și a alergenilor cu un purificator de aer portabil.
  • Oglinzile asferice sunt disponibile pentru multe modele de mașini. Acestea reduc unghiurile moarte, ajutându-vă să evitați bicicliștii și pietonii.

Explorați kitul nostru de supraviețuire "gata de drum"

1 Vă rugăm să respectați cerințele și legile speciale din țările din afara Germaniei privind utilizarea și funcționarea unei lumini de avertizare suplimentare în traficul rutier.