Lumina si viteza: Mai mult timp de reactie

Cu cat viteza este mai mare, cu atat este mai important rolul unor faruri de calitate. Ganditi-va ca sofati pe timpul noptii pe o autostrada cu 130 km/h (80 mph). La aceasta viteza, distanta de franare de siguranta este de aproximativ 125 metri - pe o suprafata uscata.

Pe o sosea uda sau la temperaturi scazute, distanta de franare necesara devine mult mai mare. Cu cat faza lunga lumineaza mai repede un obstacol neasteptat sau un obiect in intuneric, cu atat veti fi mai in siguranta.

O vedere mai buna

In Germania se conduce cel mai rapid

Mai multi barbati decat femei considera ca sofeaza sportiv

Intr-un studiu al ziarului german F.A.Z. si al companiei de sondare a opiniei publice, Institut für Demoskopie Allensbach, mai multi barbati decat femei isi descriu stilul de condus ca unul "sportiv". Acelasi studiu a dezvaluit faptul ca barbatii acorda mai multa importanta design-ului si confortului, asa ca nu este o surpriza faptul ca investesc mai mult in masinile lor.

Surse: AVD, Handelsblatt, National People's Congress of the People's Republic of China, National Congress of Brazil

Informatiile se refera la Germania.

Fanii tuning-ului investesc €10,000 si mai mult

Cati bani ati investit in tuning si piese pentru tuning pentru masina pe care o aveti?

Raspunsuri de la vizitatorii Essen Motor Show 2014

Surse: Verband der Automobil Tuner.

Este timpul sa va imbunatatiti lampile

Achizitionati NIGHT BREAKER acum

Fie ca alegeti lampile cu halogen sau cele cu xenon, intotdeauna va puteti baza pe avantajele imense ale lampilor performante NIGHT BREAKER. Consultati service-ul auto local sau un dealer specializat pentru a afla care sunt lampile potrivite masinii Dvs. Expertii nostri in iluminat va vor sfatui intotdeauna sa schimbati lampile pe stanga si pe dreapta in acelasi timp. De aceea lampile NIGHT BREAKER sunt disponibile in pereche in ambalaj Duobox.

Treceti la un nivel superior cu noile lampi NIGHT BREAKER. Aflati mai multe despre cele mei noi produse din familia NIGHT BREAKER vizitand site-ul nostru sau orice vanzator.

NIGHT BREAKER Families

Cu pana la 200% mai multa stralucire* pentru Dvs.

Experimentati soseaua intr-o lumina noua si beneficiati de siguranta sporita multumita celor mai noi familii NIGHT BREAKER!

*Xenon (200%): In comparatie cu cerintele minime ECE R98

Mai multe informatii