Incepeti aventura

Luminile cu LED de la OSRAM sunt create pentru a accelera in momentele dificile. Acum puteti lasa asfaltul in urma si sa vedeti clar ceea ce se asterne in fata. Aceste reflectoare si lightbar-uri robuste pot imbunatati vizibilitatea in campul apropiat si indepartat, facand condusul mai usor chiar si in conditii extreme.

Portofoliu de produse

OSRAM stie exact cat este de dificil condusul 4X4. Gama de reflectoare robuste cu LED OSRAM impresioneaza prin stralucirea deosebita si temperatura ridicata de culoare in absolut orice mediu.

Contactati OSRAM pentru mai multe informatii

Instructiuni de montare

Reguli de montare - reglementari legate de faza scurta si lunga (ECE R112)

Experimentati puterea OSRAM pe sosea si off-road

Pe baza reglementarilor ECE R112 (=reglementari referitoare la faza scurta si lunga) luminile de zi trebuie montate in pereche* cu un maximum de 4 surse de lumina faza lunga pentru masini si 4 surse pentru camioane, care sunt conectate direct. Fiecare far certificat faza lunga are un numar de referinta marcat pe carcasa sau pe capacul lentilei care corespunde valorii candelei sursei de lumina. Gasiti acest numar fie la stanga fie la dreapta semnului E. In conformitate cu ECE R112 suma farurilor faza lunga atasate unei masini nu poate depasi un total de 100.

Reguli de montare - lumina de pozitie (ECE R7)

Pe baza reglementarii ECE R7 (=regulament lumina de pozitie) produsele trebuie instalate in pereche

O masina sau un camion trebuie sa aiba doar 4 lumini de pozitie**, care sunt direct conectate. Se aplica reguli speciale de montare in ceea ce priveste latimea si inaltimea. Consultati ambalajul sau fisa tehnica a produsului pentru detalii suplimentare.

*se poate aplica legislatia nationala

**inclusiv farurile existente