\

Lumini de zi si de lucru OSRAM LEDriving

Noaptea nu are nicio șansă!

OSRAM rescrie legile referitoare la asteptarile tale de la un vehicul. In prezent, diferite modele de performanta, forma si raze va permit sa aduceti lumina cu LED alba si puternica in cele mai intunecate colturi ale lumii, la munca sau la joaca. Exista trei serii de reflectoare dintre care puteti alege: multifunctional, functional si slim. Cu OSRAM, lumina elibereaza - pe sosea, off road si oriunde altundeva.

Aducem lumina in viata pe sosea si off-road

Pe sosea

Lumini de zi LEDriving

Fie ca doriti sa va bucurati de o lumina de accent pentru a va imbunatati aspectul autovehiculului in timpul zilei sau pentru a dezlantui intreaga putere a luminii de calitate superioara in timpul noptii, luminile cu LED de la OSRAM sunt alegerea clara. Robuste si compacte, ele combina eficienta optica extrem de ridicata cu distributia uniforma a luminii si un design al reflectorului care reduce efectul de orbire.

Luminile de zi OSRAM LEDriving® sunt in conformitate cu ECE si se pot utiliza pe drumurile publice.

Off-road

Lumini de lucru LEDriving

Aceste lumini compacte si rezistente sunt proiectate pentru cele mai grele aplicatii. Productia nu va scadea cand se lasa noaptea multumita acestor lumini cu LED de un alb intens cu eficienta optica extrem de ridicata si management termic sofisticat. Cu o raza puternica, iluminand atat aproape cat si departe, aceste unitati fac usoara munca grea.

Luminile de lucru OSRAM LEDriving® nu au aprobare ECE si nu se pot utiliza pe drumurile publice.

Insistati pe OSRAM - Numarul 1 in iluminatul auto

Iluminand puternic atat aproape cat si departe (pana la 450 m), luminile foarte stralucitoare de la OSRAM va vor arata calea.

OSRAM va ofera puterea si flexibilitatea de care aveti nevoie pentru a indeplini orice sarcina cu lumina spot, larga sau combo, disponibila intr-o mare varietate de stiluri si unghiuri.

Distributie omogena a luminii si orbire redusa pentru cresterea sigurantei rutiere cu gama de faruri LEDriving® de la OSRAM

Cu lentile extrem de robuste din policarbonat si protectie multipla la tensiune, farurile LEDriving® de la OSRAM sunt fiabile si in conditii extreme.

Toate luminile de zi si de lucru LEDriving® de la OSRAM sunt sustinute de o garantie de 5 ani de la OSRAM.

Alimentate de performanta LED-ului

Am combinat tehnologia cu LED de la OSRAM de inalta performanta cu cele mai recente inovatii in iluminatul direct.