Vedeti mai departe, conduceti mai in siguranta

Ridicati temperatura masinii Dumneavoastra cu lumina alba cu LED care este la fel de usor de montat pe cat este de apreciat. Extindeti suprafata vizibila a drumului cu o distributie uniforma a luminii, de la un capat la celalalt.

Portofoliu produse

Luminile de zi OSRAM LEDriving va vor purta in locuri in care alte lumini nu o pot face

Contactati OSRAM pentru mai multe informatii

Instructiuni de montare

Reguli de montare - reglare faza scurta si lunga (ECE R112)

Traiti experienta puterii OSRAM atat pe sosea cat si off-road

In baza reglementarii ECE R112 (=reglare faza lunga si scurta), luminile de zi se monteaza in pereche* cu un maximum de 4 surse de lumina faza lunga** pentru autoturisme si 6 surse pentru camione, care sunt conectate direct. Fiecare far certificat faza lunga are un numar de referinta pe carcasa sau invelisul lentilei care corespunde valorii candelei sursei de lumina. Puteti gasi acest numar in stanga sau in dreapta semnului E. In conformitate cu ECE suma farurilor faza lunga asociate unei masini nu trebuie sa depaseasca 100.

Nu exista reglementari speciale de montare pe latime si inaltime.

Reguli montare - lumina de pozitie (ECE R7)

In conformitate cu reglementarea ECE R7 (=reglare lumina de pozitie) produsele se vor monta in pereche*

Un autoturism sau un camion pot avea doar 4 lumini de poztie**, care sunt conectate direct. Se vor aplica reglementarile speciale de montare pe latime si inaltime. Va rog sa consultati ambalajul produsului sau fisa tehnica pentru detalii suplimentare.

*se va aplica legislatia nationala

**inclusiv farurile existente