truck light

Protejati-va incarcatura

Vezi mai bine si esti mai bine vazut cu OSRAM. In timpul zilei, functia "lumina de pozitie" din seriile noastre multifunctionale va avertiza alti participanti la trafic cu privire la prezenta Dumneavoastra. In timpul noptii, functia aditionala faza lunga imbunatateste vizibilitatea pe distanta lunga in timp ce ii avertizeaza pe ceilalti in legatura cu apropierea Dumneavoastra. Acum, camionul Dumneavoastra este mai vizibil atat ziua cat si noaptea.

Imbuntatiti-va automobilul cu reflectoarele noastre sofisticate cu LED. Indiferent daca doriti sa avertizati participantii la trafic sau sa luminati drumul in cele mai intunecate conditii, puteti creste vizibilitatea cu luminile cu LED de la OSRAM, omogene si cu eficienta optica extrem de ridicata.

Contactati OSRAM pentru mai multe informatii

Instructiuni de montare

Reguli de montare - reglare faza scurta si lunga (ECE R112)

Traiti experienta puterii OSRAM atat pe sosea cat si off-road

In baza reglementarii ECE R112 (=reglare faza lunga si scurta), luminile de zi se monteaza in pereche* cu un maximum de 4 surse de lumina faza lunga** pentru autoturisme si 6 surse pentru camione, care sunt conectate direct. Fiecare far certificat faza lunga are un numar de referinta pe carcasa sau invelisul lentilei care corespunde valorii candelei sursei de lumina. Puteti gasi acest numar in stanga sau in dreapta semnului E. In conformitate cu ECE suma farurilor faza lunga asociate unei masini nu trebuie sa depaseasca 100.

Nu exista reglementari speciale de montare pe latime si inaltime.

Reguli montare - lumina de pozitie (ECE R7)

In conformitate cu reglementarea ECE R7 (=reglare lumina de pozitie) produsele se vor monta in pereche*

Un autoturism sau un camion pot avea doar 4 lumini de poztie**, care sunt conectate direct. Se vor aplica reglementarile speciale de montare pe latime si inaltime. Va rog sa consultati ambalajul produsului sau fisa tehnica pentru detalii suplimentare.

*se va aplica legislatia nationala

**inclusiv farurile existente